Join our team!

De zomer is voorbij (daar lijkt het in ieder geval wel op, mwehh) en op de valreep heeft STAD Utrecht nog 1 plekje vrij voor een nieuwe stagiair! Ben jij een MBO student in de richting van media, evenementen, marketing of communicatie? En ben jij op zoek naar een toffe en uitdagende stage? Join our team!

Als stagiair bij STAD ontferm je je voornamelijk over ons programma Slimpact. Hiervoor ga je maandelijks aan de slag met creatieve oplossingen voor maatschappelijke thema’s die door opdrachtgevers worden aangereikt. Je krijgt de ruimte om creatieve en innovatieve concepten voor hen te bedenken én uit te voeren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor STAD’s social media: je zorgt er samen met je collega’s voor dat deze worden voorzien van geschikte content. Je bedenkt en produceert mediaproducten (opleiding afhankelijk) die passen bij lopende projecten/ actuele onderwerpen.
Tot slot assisteer je bij jongerenprojecten en denk je mee over de ontwikkeling hiervan. Zo kun je daadwerkelijk helpen bij de organisatie van een evenement of promotieacties opzetten. Er is veel ruimte voor eigen creativiteit en inbreng. Nieuwe initiatieven worden enorm gewaardeerd! Hoewel er heldere kaders en doelstellingen zijn, krijg je bij STAD veel vrijheid en werk je zowel zelfstandig als in teamverband.

Herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Je volgt een relevante opleiding, op het gebied van media, evenementen, marketing of communicatie
  • Je woont in (de omgeving van) Utrecht
  • Je bent creatief, innovatief en enthousiast
  • Je bent een doener, wilt graag je eigen dingen opzetten, houdt van projectmatig werken en neemt graag verantwoordelijkheid op je
  • Je kijkt nu al uit naar de gezamenlijke lunches en onze vrimibo’s in de Stadstuin
  • Je beschikt over een ondernemende en flexibele instelling
  • Je hebt een connectie met de doelgroep jongeren

Twijfel dan niet langer en stuur een mailtje met een on point motivatie en CV (en eventueel portfolio) naar catharina@stad-utrecht.nl.

Deel dit via: