Heb jij ook een goed idee?

030seconds

for english: click here

de zoom links voor vrijdagavond zijn:
Room 1 https://zoom.us/j/171175214?pwd=V2ppVkpJbFhNZU1RYXlSQ3pKaVFRdz09

Room 2: https://zoom.us/j/944032407?pwd=YUdGNnRGL2FjdDkrU2xHK2hCWkRwQT09

Helemaal klaar met skype? Netflix uitgespeeld? Mis je de stad?
Gooi je reet achter je laptop & ga samen met andere Utreggers de 030seconds strijd aan! Speel online mee en maak kans op toffe prijzen waar je ook nog je favoriete lokale ondernemers mee support!

Fuck, het hele land ligt plat. Half Nederland zit zich thuis te vervelen, terwijl ondernemers alles op alles moeten zetten om niet failliet te gaan. Ook ons Utreg lijdt er onder, hoogste tijd voor creatieve oplossingen dus! Met 030Seconds gaan wij proberen iets bij te dragen aan de oplossing van beide problemen. Hoe? Door het organiseren van online (0)30seconds-toernooien in ons eigen stadsie!

Waarschijnlijk zit ook jij nu het grootste deel van de dag thuis, en mis je (naast je vrienden, je fam en je vrijheid) ook de stad behoorlijk. Gewoon- onder de mensen zijn en beetje lachen en hangen aan de bar. Thank god voor skype en facetime & all that, maar je ziet waarschijnlijk steeds dezelfde hoofden nu… hoogste tijd voor wat nieuws!

Van dinsdag 24 tot en met vrijdag 27 maart (om 20.00uur) organiseren we elke avond één (dus in totaal vier) 30-seconds toernooien via SZoom. Je kan je opgeven voor het toernooi via de website van STAD Utrecht. Alle deelnemers worden geplaatst in een team van 3 en elke avond is er 1 winnend team. Dat team wint een mooie prijs: als de corona-noodmaatregelen voorbij zijn krijgen ze samen gratis koffie en een taartje bij een lokale Utrechtse koffiezaak.

We werken samen met 4 van de leukste koffiezaken in Utrecht: BlackBird Coffee, 30ml, Rose & Vanilla en het Muzieklokaal. Wij kopen nu al een ‘waardebon’ voor drankjes en gebak bij hen in die de prijswinnaars later gezamenlijk kunnen innen. Super leuk, zie je je mede strijders ook nog een x in het echt! Elke dag is een andere koffiezaak de prijsgever, en hen zetten we die hele dag zo veel mogelijk in de spotlight, dat verdienen ze nu wel ff!

DOE MEE!
Meespelen is super makkelijk en kan gewoon op 1 dag. Meld je aan via onderstaand formulier, download zoom op je tel of computer (kan hier) en schenk jezelf wat lekkers in. De rest wijst zich vanzelf. Na inschrijving krijg je van ons een mailtje met verdere info. Meespelen kan alleen, of met je vrienden. Zorg er in het laatste geval wel voor dat iedereen een eigen laptop of tellie ter beschikking heeft.

NB – International? We love you too so we made an English spoken edition for you guys to join! Just sign in for the thursday edition.

Spelregels
Niet onbelangrijk: de spelregels. Geen gezeik tussendoor, gewoon van te voren ff doorlezen. In principe is het simpel: het team dat als eerste de finish haalt, wint het spel. De teams bereiken het finishveld door namen te raden die door een van hun teamleden worden omschreven. Je moet proberen om zoveel mogelijk van de vijf namen op een kaartje binnen 45 seconden te raden. Yep- geen 30 en ook geen 030. Dat bekt lekker, is lekker lokaal (UUUU) maar lijkt ons nét te kort voor deze online versie. Verder is er nog 1 afwijking in deze versie, ten opzichte van het normale 30seconds spel: we spelen zonder dobbelstenen! Specifieke spelregels ontvang je na aanmelding.

Aanmelden doe je zo:
(We gebruiken onderstaande gegevens alleen voor je deelname aan 030Seconds. Door je aan te melden ga je akkoord met het privacy beleid van STAD).

dinsdag 24 maartwoensdag 25 maart (=VOL!)donderdag 26 maart (international) (=VOL!)vrijdag 27 maart (nog een paar plekken)