Dit is STAD

Stel je voor, je bent jong (onder de 27) en hebt een briljant idee. Je denkt al jaren na over dit plan of bedacht het gisteren spontaan onder de douche. Je denkt er bijvoorbeeld aan om een festival te organiseren, een expositie voor jouw kunstwerken te fixen of samen met vrienden een geniaal voetbaltoernooi op te zetten. Maar waar te beginnen? Met wie samen te werken? Hoe fix je die shit eigenlijk? Het antwoord: gewoon ff STAD bellen, appen, mailen. Wij helpen jou namelijk graag bij het realiseren van al jouw ideeën!

STAD staat voor Stichting Talent and Dreams. Yep.. dat is een mond vol, daarom staan we gewoon bekend als STAD. We zijn een jongeren projectbureau met hoofdkwartieren in Alkmaar, Haarlem, Haarlem Oost, het Gooi, Leiden, Delft, Dordrecht en Utrecht. Op al die plekken begeleiden we jongerenprojecten; van conceptontwikkeling tot begrotingen maken en van promotie tot productie.

Je project blijft altijd van jou, wij zijn er om je te helpen en faciliteren waar nodig. We verstaan je, komen voor je op, steunen je en weten wat we voor je kunnen doen. Wij fixen samen met jou dat festival, die expo, of dat skatepark. Dat doen we al 13 jaar en niet zonder resultaat! Wil je meer weten, kom dan vooral eens langs op kantoor of bij een van de projecten, want het past niet in dit stukje tekst. Of bekijk deze website om ons werk te bewonderen. En hé, we zijn waarschijnlijk net zo enthousiast over jouw ideeën!