Dit is STAD

Stel je voor, je bent jong en hebt een briljant idee. Je denkt al jaren na over dit plan of bedacht het gisteren spontaan onder de douche. Je denkt er bijvoorbeeld aan om een festival te organiseren, een expositie voor jouw kunstwerken te fixen of samen met jouw vrienden een geniaal voetbaltoernooi op te zetten. We gaan je wat leuks vertellen: Het kan! STAD helpt jou bij het realiseren van al jouw ideeën.

Stichting Talent and Dreams, Yep.. Dat is een mond vol, daarom staan we ook wel beter bekend als STAD. We zijn een jongeren projectbureau met hoofdkwartieren in Alkmaar, Haarlem, het Gooi, Leiden, Delft en….. Utrecht! We doen dit al 12 jaar en niet zonder resultaat! Wil je meer weten? kom dat vooral eens checken! Want het past niet in dit stukje tekst.

STAD begrijpt jongeren! We verstaan je, komen voor je op, steunen je en we weten wat we voor je kunnen doen. Dus, wij fixen samen met jou dat festival, die expo, of dat skatepark. Bekijk deze website om ons werk te bewonderen. En hé, we zijn waarschijnlijk net zo enthousiast over jouw ideeën!

Wij werken ook graag samen! Met organisaties, gemeenten of bedrijven. Lees hier meer over de rol van o​pdrachtgevers ​bij STAD.