Heb jij ook een goed idee?

STAD Zonder Grenzen

Het is weer zover, mensen. De Europese verkiezingen komen er weer aan. Maar wat zijn dat eigenlijk en waarom zijn ze juist zo belangrijk voor jongeren? Dat gaan we met het nieuwe STAD project, ‘STAD Zonder Grenzen’ achterhalen. Met deze gloednieuwe podcast gaan we met interessante kenners én twijfelende jongeren in gesprek.

Saai? Stoffig? Maak je geen zorgen! Het wordt niet alleen een saaie babbel over politiek. Ons doel is namelijk jongeren informeren over de EU en niet om ze te vervelen. Het stageteam van STAD Leiden gaat in samenwerking met Maxi Radio en verschillende leuke gasten ervoor zorgen dat mensen met plezier kunnen luisteren en meer kunnen leren over de EU zonder zich dood te vervelen. 


Wat doen ze?
Dan denk je misschien wel, maar wat doen ze voor mij dan? Dat is een hele goede vraag. Ze doen namelijk veel meer dan je denkt. Heb jij ooit in het buitenland willen studeren of werken? Dat kan door de EU! Wil jij vrij zijn en het recht hebben om jezelf te zijn met je eigen mening? Daar zorgt de EU ook voor.

Dus wacht niet langer en check in podcast!

Thema: Europese Verkiezingen