Heb jij ook een goed idee?

Rhythm X Studio-T take over

Stel je voor: na weken van voorpret koop je eindelijk dat kaartje voor het House-feest waar je al zo lang naar uitkijkt. Je staat op het punt om weer eens goed op stap te gaan met je hechte vriendengroep. Je zit vol enthousiasme, maar wel met enige twijfel: hoe gaat de muziek zijn? Is de locatie echt zo uniek als gehoopt? En krijg je wel waar voor je geld?

Bij aankomst wordt de realiteit al snel duidelijk: de locatie mist die ‘wow’-factor, de decoraties lijken een bijzaak en die indrukwekkende lichtshow? Een paar losse lampjes. De muziek is oké, maar mist die hoge en euforische energie waar je zo op hoopte – het soort muziek die je  laat springen. Ondanks alles probeer je er het beste van te maken; je hebt immers je ticket al gekocht en je bent omringd door je beste vrienden.

Maar als de avond vordert, verandert de sfeer. Muziek wordt monotoon, harder, grimmiger, en het laatste restje euforie en saamhorigheid vervaagt. Anderen vinden het misschien geweldig, maar jij en je vrienden verliezen de energie en het plezier en besluiten te vertrekken. Een avond om te herinneren wordt een om te vergeten. Herkenbaar? Voor ons zeker.

Rhythm

Daarom introduceren Bram en Gabriël, oprichters van Rhythm, een uniek evenementenconcept dat de essentie van de legendarische 90’s House-feesten terugbrengt, maar dan versterkt met de nieuwste licht- en geluidstechnologieën. Rhythm staat voor een onvergetelijke totaalervaring die je niet alleen nu, maar over 40 jaar nog helder voor de geest staat. Ons ultieme doel? Je verwachtingen overtreffen zodat jij met een ‘WOW’-gevoel op de fiets naar huis zit.

Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt, nemen we je mee naar een authentiek warehouse feest uit 1993. Met onze zorgvuldig geselecteerde House, Progressive House, Hard-House, en Trance platen, allemaal met die kenmerkende 90’s sound en veel melodie, garanderen we van begin tot eind een avond vol euforie, vreugde en hoge energie. Stilstaan gaat geen optie zijn; je bent de hele nacht op de dansvloer te vinden.

Unieke ervaring

Elk aspect van ons evenement – van de unieke industriële locatie en doordachte decoraties, tot de geavanceerde licht- en geluidstechnologie – is nauwkeurig afgestemd om samen een meeslepend verhaal te vertellen. We kiezen onze locaties met zorg uit en onze decoraties vullen de ruimte zo aan dat ze je, in combinatie met het geavanceerde licht en geluid, werkelijk het gevoel geven een stap terug in de tijd te hebben gezet, rechtstreeks naar een 90’s warehouse rave.

Dus, ben je er klaar voor? Kom naar Rhythm en maak herinneringen waar jij en je vrienden het nog lang over hebben.