Heb jij ook een goed idee?

Disco Apenkooien 2024

Ooit was de laatste keer dat je met al je schoolvriendjes ging schoolgymen, ooit was de laatste keer dat je trefbal speelde, ooit was de laatste keer dat je hebt geapenkooid met je klas voor het einde van het schooljaar, ooit.. of toch niet. Na een geslaagde eerste editie zal keren wij terug naar Utrecht. Het wordt groter, gekker, leuker: het wordt Disco Apenkooien 2024. 

Toernooi

Disco apenkooien is een toernooi voor iedereen die weer even terug wil naar de nostalgie van de basisschool. Disco apenkooien is bedoeld voor jongeren en studenten die ernaar snakken weer even kind te kunnen zijn, weer te kunnen spelen, lachen, dansen en sporten(!) zonder verplichtingen.

Apenkooien met een twist

Disco Apenkooien is net wat anders dan het apenkooien van vroeger. Het heeft een variatie met muziek. Net zoals in een echte disco is er een DJ die ons de hele avond zal verblijden met de leukste tunes. Speciaal is dat alle nummers die gelieerd zijn aan een dansje een soort extra spelelement zijn. Denk hierbij aan: WMCA, Kabouterdans, Macarena etc. Daarnaast kan je disco apenkooien dit jaar met wel 5 teams tegelijk spelen! Dit maakt het lekker interactief en zorgen we ervoor dat niemand lang stil hoeft te zitten! 

Beton-T

Dit jaar pakken we wat groter uit voor Disco Apenkooien! Zo kunnen er meer teams meedoen, zijn er grotere prijzen te winnen, is er een nieuwe, betere en veiligere spelvorm gevonden en hebben we dit jaar de toffe locatie van Beton-T als decor voor dit toernooi. 

Aanmelden


Om mee te doen aan ons apenkooi toernooi heb je een team van 5 nodig. Meedoen is gratis. Klik hier voor ons aanmeldformulier.


Fase: Realisatie