Heb jij ook een goed idee?

Pitch Night 030

Wij zoeken jongeren met pit! Op 20 maart 2024 organiseert STAD Utrecht een pitch night voor jongeren in Utrecht. Inloop vanaf 19:30! Jongeren kunnen zich aanmelden met hun project of idee om vervolgens kans te maken op serieuze knakken. In samenwerking met de NJR “ik ben geweldig’ regeling geven wij tot wel 1000,- weg voor het realiseren van jouw project!

Hoe werkt het?


Als deelnemers zich inschrijven, worden ze eerst uitgenodigd voor een brainstormsessie op het kantoor van STAD. Hier worden de plannen grondig doorgesproken om ervoor te zorgen dat ze realistisch en haalbaar zijn. Daarnaast krijg je tips en tricks om ervoor te zorgen dat jouw pitch de pittigste is.

Pitch Night 030

Op de dag van het evenement (de pitch-avond) worden de deelnemers ’s middags verwacht in de Utrechter. Hier krijgen ze de gelegenheid om met hulp van echte pitch kanjers de laatste puntjes op de i van hun pitch te zetten. Er volgt nog een kleine training en ook eten wij gezamenlijk met de pitchers

Prijzen


Een jury zal worden samengesteld om de prijzen uit te reiken. Jongeren kunnen tot 1000,- winnen voor de realisatie van hun project via de NJR regeling ‘ik ben geweldig’.

Aftermovie


20 maart was het eindelijk zover. 17 jongeren presenteerden hun projecten tijdens Pitch Night 030. Alle pitchers zijn met een mooi bedrag naar huis gegaan.
Check de aftermovie hieronder om nog eens na te genieten van een creatieve, inspirerende pitch avond!


Resultaat: Geld winnen voor jouw project
Fase: Afgerond