Heb jij ook een goed idee?

Stralen Zonder Kosten

Het is november, bijna december. Het einde van het jaar, Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw komen eraan. Een leuke tijd met lekker eten en cadeautjes. Helaas is dit niet voor iedereen zo vanzelfsprekend, voor sommige gezinnen is het moeilijk om de touwtjes aan elkaar te knopen. Zij zullen zichzelf niet zo snel op de eerste plek zetten en een kappersafspraak is geen prioriteit. 

Daarom willen wij Marcos (17), Mika (22) en Rogier (21) van STAD Dordt een gratis knipbeurt aanbieden aan degene die dit het meest nodig hebben. Dit willen wij doen in samenwerking met de Dordtse kappersacademie Salon DaVinci. Voor de studenten van de kappersacademie is dit een goede mogelijkheid om ervaring op te doen en te kunnen oefenen, voor de deelnemers is dit juist een goede opfrisser voor de aankomende feestdagen en een hart onder de riem.

Tot slot willen we van deze mensen ook een video maken waarin we laten zien hoe zo’n gebaar iemands maand zou kunnen maken. Dit is dan een aftermovie voor op onze socials, waarmee wij hopen om mensen te inspireren dat zij ook wat positiefs kunnen doen voor een ander.

Thema: Armoede
Fase: Draagvlak