Heb jij ook een goed idee?

Seif

“You don’t need to be a celebrity to make a fashion statement”. Vanuit deze gedachtegang is Seif (25) begonnen met het opzetten van zijn eigen kledingmerk genaamd Seif. Seif vind veel kleding uit het straatbeeld ‘mainstream’. Het is niet speciaal. Vanuit de behoefte naar meer exclusiviteit en privilege is Seif ontstaan.

Wat is Seif?

Seif is een exclusieve maar tegelijkertijd betaalbare kledingmerk. Dat staat voor exclusiviteit, creativiteit, vrijheid en ontwikkeling. Seif is exclusief door een beperkte oplage te maken van alle designs en stijlen zonder dat deze meteen onbetaalbaar worden. Dit gevoel van exclusiviteit word door getrokken in design en branding. Zo heeft elk design een serienummer waarmee klanten zien welk exemplaar zij hebben bemachtigd. Na aankoop van een product wordt je automatisch onderdeel van de SeifFamily.

SeifEvents 

Samen met STAD wordt SeifEvents gelanceerd. SeifEvents zijn speciaal georganiseerde evenementen toegankelijk voor iedereen. Echter hebben leden van de SeifFamily exclusieve voordelen op het evenement mits ze verschijnen in SeifWear. Denk hierbij aan gratis entree, drankje, korting of early bird acces op de nieuwste collectie. Tijdens de eerste editie van SeifEvents lanceren wij ook meteen de eerste collectie van SeifWear.

Visie

De visie voor SeifEvents is dat het een duurzaam evenement zal worden wat meerdere keren per jaar terugkeert. Soms zal dit evenement exclusief voor SeifFamily zijn, andere keren verplaatsen wij ons door Nederland met een pop-up event. De kernwaardes voor SeifEvents zijn dat het elke keer een unieke ervaring is door publiek te blijven verassen met locatie, programma en entourage.

Houd voor meer informatie onze socials in de gaten.

Meld je nu vast aan voor onze nieuwsbrief via SeifWear.com


Fase: Draagvlak