Heb jij ook een goed idee?

Search Fest

Een Speciale Dag voor Oekraïense Vluchtelingen in Leiden!
Op vrijdag 6 oktober, in samenwerking met de wijkvereniging van Leiden, organiseren we een bijzondere dag voor Oekraïense vluchtelingen, jong en oud. We willen hun dag opvrolijken met leuke activiteiten en een lekker gebakje tijdens onze speurtocht door Leiden. Ook biedt dit evenement de kans voor de vluchtelingen om de stad Leiden te leren kennen.

Waarom dit evenement?
We willen aandacht vragen voor de uitdagingen waarin vluchtelingen verkeren, want in Leiden worden niet veel activiteiten voor hen georganiseerd. We hopen dat dit initiatief andere organisaties zal inspireren om ook iets voor hen te doen.

De Speurtocht
Onze speurtocht is anders dan een gewone stadswandeling. Het is een kans om Leiden te ontdekken en verschillende Nederlandse spellen te spelen, zoals Spijkerpoepen en Koekhappen. Iedere deelnemer krijgt een certificaat om hen te verwelkomen in de Nederlandse cultuur.


Waar en Wanneer?

Vrijdag 6 oktober in Leiden,
Start: Morspoort
Tijd: 14:00

Thema: Nieuw in Holland