Heb jij ook een goed idee?

030 Chaperones

030 Chaperones is er voor jongeren met pit! 030 Chaperones is zowel voor jongeren die ondernemend zijn en staan te springen om iets leuks te organiseren, maar ook voor jongeren die nog niet ondernemend zijn maar wél zichzelf willen ontwikkelen.

030 Chaperones combineert het uitvoeren van leuke activiteiten met het deelnemen aan waardevolle trainingen waarin je jezelf ontwikkelt. In de trainingen komen verschillende onderwerpen aan bod; wat zijn mijn kwaliteiten, wat zijn rolmodellen, hoe ga je om met groepsdruk, hoe fix ik sponsoren voor mijn project en meer. Allemaal thema’s die te maken hebben met je eigen ontwikkeling, maar die ook goed aansluiten bij het neerzetten van een tof evenement.

Naast dat je bij 030 Chaperones meer leert over jezelf en jouw sterke punten ga je ook aan de slag met het organiseren van je eigen event! Tijdens de trainingen nemen we je mee naar de tofste, meest inspirerende locaties van Utrecht. Misschien wordt dit wel de toekomstige locatie voor jouw event. Bij 030 Chaperones is niks te gek. Dream big, do bigger.

Is dit nou echt iets voor jou of iemand die je kent? Stop dan gauw wat peper in je reet en meld je dan via deze link aan!


Resultaat: Jongeren trainen
Fase: Realisatie