Heb jij ook een goed idee?

De STAD reisborden!

STAD bestaat inmiddels alweer bijna 16 jaar. We hebben in al die jaren al zo’n 220 stagiaires gehad. En al die stagiaires hebben ons veel geleerd. Want zij zijn nog steeds onze experts als het over jongeren gaat. Waar we vroeger moesten leren wat MSN Messenger en Hyves nu eigenlijk waren, staan we in middels midden in het tijdperk van TikTok en ChatGPT. Maar doen we hier met STAD genoeg mee? Dat is de grote vraag waar we de stagiaires van STAD mee aan het werk hebben gezet. Reta is samen met haar mede stagiaires gaan brainstormen over een vet en vooral origineel marketing project. En een origineel project hebben ze verzonnen. Na een vette pitch middag waar verschillende ideeën de revue gepasseerd hebben, kwamen zij uit op het maken van reisbordjes. Reisbordjes? Ja, maar geen doodnormale reisbordjes, maar reisbordjes die aangeven hoe ver jongeren hun volgende droom nog is.

Het STAD Alkmaar kantoor is een bruisende plek, maar volgens de stagiaires kon dit nog wel een stukje bruisender. En hoe meer jongeren naar het kantoor toe krijgen dan vette bordjes. Je kent ze wel reisbordjes met teksten als nog 1148 km naar China, of nog 1.8 km naar een vette horeca plek. Precies die bordjes zijn de stagiaires mee aan de haal gegaan.

Natuurlijk zijn gewone reisbordjes geen reclame voor STAD, dus verzonnen zij een vette STAD twist. Er werden bordjes ontworpen en verschillende sponsoren werden benadert. Bekijk onderstaande eerste voorbeelden die door de stagiaires zijn vormgegeven.

Het idee is om deze borden samen met een vormgever verder uit te werken en te plaatsen op verschillende hippe en toffe locaties in Alkmaar. Denk hierbij aan Hal25, De Kade en Podium Victorie. Ook hier zijn de stagiaires vol mee in overleg om de borden op een vette manier te laten zien. Meer info volgt snel en houdt deze plekken in de gaten om de borden live te spotten.

Fase: Wordt gerealiseerd

Ook een tof project starten? Stuur ons dan een berichtje of doe wat inspiratie op!

Thema: STAD op de kaart