Heb jij ook een goed idee?

ZEIKNAT

ZEIKNAT was een project om STAD op de kaart te zetten, en dan speciaal gericht op de nieuwe vestiging: STAD Zandvoort. Het was een gezellige dag, waarin veel mensen ZEIKNAT werden. 

Project

Bij ZEIKNAT stond STAD Zandvoort op de kaart brengen centraal. Op het mooie strand van Zandvoort vond ZEIKNAT plaats. Het was een watergevecht in spelvorm. Het spel ging als volgt: STAD Zandvoort streed tegen STAD Haarlem, elk team bestond uit 8 strijdlustige deelnemers. Het team dat de vlag en alle 4 de blokjes van het andere team wist te bemachtigen, won. Als je werd afgeschoten door iemand of werd geraakt met een granaat (waterspons) was je af, maar gelukkig kon je weer terug tot leven komen. Als er twee mensen langs de kant stonden en de derde kwam erbij mocht de eerste die af was er weer in. Het team dat won had dus de blokjes en vlag van het andere team bemachtigd. 

Voor wie? 

In het gezellig Haarlem en Zandvoort wonen superleuke jongeren van 16 tot en met 27 jaar. Eigenlijk dezelfde doelgroep als die van STAD. Alleen dan is de minimale leeftijd omhoog gezet op 16 in plaats van 12 omdat het niet eerlijk is om iemand van 27 tegen iemand van 12 te laten strijden. 

Sfeer 

Op 8 juli vond ZEIKNAT in Zandvoort. De strijd vond plaats op het strand bij Beach Club 10. Iedereen kwam in kleren komen die nat mochten worden. We hadden waterpistolen geregeld, vlaggen, watersponsen die gegooid konden worden en nog een aantal spullen om het veld mooi te maken. Achter parasollen kon geschuild worden, en er waren zwembadjes waar water uit gehaald kon worden.

Doel

Het doel van ZEIKNAT was om STAD Zandvoort en STAD Haarlem op de kaart te brengen, waardoor er meer jongeren begeleid kunnen worden met hun vette idee.

Niet iedereen die aanwezig was wilt op internet komen, daardoor is er geen aftermovie beschikbaar
Thema: STAD op de kaart
Resultaat: Zeiknatte mensen
Fase: Afgerond