Heb jij ook een goed idee?

Utregse Manusjes Van Alles

Soms zie je het niet aan de buitenkant af maar Utrecht heeft zoveel meer te bieden dan alleen de Domtoren en de gracht. Utrecht is namelijk een stad die rijk is aan creatief talent. Want met zijn oneindige café’s, kroegen, studentenverenigingen, hogescholen en bedrijven trekt het ook veel mensen aan die houden van creëren en doen. En die mooie ‘manusjes van alles’ worden af en toe vergeten of over het hoofd gezien. STAD wilt deze Utrechters graag meer aandacht geven. En dat doen ze door middel van de podcast: Utregse Manusjes Van Alles.

De podcast serie ‘Utregse Manusjes Van Alles’ is een podcast waarin er een gesprek plaatsvindt tussen projectbegeleider Femke en een creatieve/ondernemende/inspirerende Utrechter. Het doel van deze podcast is om een podium en platform te creëren voor ondernemend talent. Het moet de diversiteit en alle mooie initiatieven binnen de stad Utrecht laten zien. Zo spreekt Femke bijvoorbeeld met een organisator van feesten maar ook met een danser bij een dance crew.

Inspiratie

STAD hoopt dat deze podcast serie anderen kan inspireren om ook te gaan doen. Het zichtbaar maken van deze Utrechters en het creëren van een platform is belangrijk voor de ontwikkeling van onze stad en de inwoners. Dus zeg “ja” tegen dat leuke project! Kom in actie voor jouw buurt, en wie weet schuif jij binnenkort bij ons aan tafel.

Luister nu!

De podcast serie “Utregse Manusjes Van Alles” is te luisteren op de soundcloud van STAD. De seizoensfinale met Wethouder Eva Oosters is te bekijken op onze Youtube. Wil jij ook jouw verhaal met ons delen? DM of mail gerust naar femke@stad-utrecht.nl.


Resultaat: Platform creëren voor Utrechtse ondernemers.
Fase: Afgerond