Heb jij ook een goed idee?

Joost de Host – Muziekbingo X Love songs

Joost de Host organiseert ludieke shows waar vanuit telkens eenzelfde thema de verschillende situaties, invullingen, interpretaties, talenten en ervaringen worden gepresenteerd. Door op een avond in een show format verschillende interpretaties van de thema’s de revu te laten passeren wordt op een ludieke wijze gekeken naar de verhalen, invalshoeken en ervaringen van iemand om de bezoekers hun blik te verbreden. Om vervolgens ook het gesprek aan te gaan met de gasten om hen beter te leren kennen en hoe zij kijken naar bepaalde onderwerpen. 

Dinsdag 14 februari 2023 heeft Joost de Host een muziekbingo georganiseerd in Teatro met het thema: liefde. Valentijnsdag is dan ook de perfecte dag om het thema ‘liefde’ aan te kaarten. 

De avond begon met de mooie woorden van Tom Strik, die het woord ‘liefde’ in een ander perspectief zetten. Hij vertelde zijn liefde voor de nacht, voor zijn stadsie: Utrecht en zijn liefde voor Festivals. Na zijn mooie woorden nam Joost het over. De bingo ging van start. Samen met zijn compagnon: Lotte, deelde ze de bingo kaarten uit aan alle 50 deelnemers. Ze waren die avond volledig uitverkocht. De eerste muziekjes trilde door de speakers. Al gauw zong iedereen luidkeels mee en stelde Joost vragen aan het publiek. Het was een gezellige sfeer. De avond was geslaagd.

Joost zijn droom is om hier zijn werk van te maken. Hij wilt vaker ingehuurd worden als host voor bingo’s, quizzes of  karaokes. Dus mocht je interesse hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen met Joost de Host


Resultaat: Ludieke show waar vanuit telkens eenzelfde thema de verschillende situaties, invullingen, interpretaties, talenten en ervaringen worden gepresenteerd.
Fase: Afgerond