Heb jij ook een goed idee?

De Laatste Loodsjes

“Geen pong zonder ping” 

Op de nacht van 15 op 16 juli is er brand geweest in de Ping Pong Club. Een grote schok voor velen. De Ping Pong Club was namelijk niet zomaar een club, maar een club waar ongeveer half Utrecht hun eerste dates mochten beleven, prachtige zonsondergangen konden bewonderen of nieuwe vrienden maakten tijdens een potje rond de tafel. Een groot gemis dus als zo’n unieke plek er niet meer kan zijn.

Gelukkig is onderhand bekend geworden dat de Ping Pong Club hun locatie wél langer mag gebruiken, maar de kosten om te herstarten zijn gigantisch hoog. Hierom hebben een aantal vaste gasten en collega’s van de Ping Pong Club een Crowdfunding opgezet. Dit verliep ontzettend goed, en ze zitten al op de helft! (Yes!). Maar om de Ping Pong weer op volle toeren te kunnen laten draaien was er nog meer nodig. 

Jitske (23 jr) wilde hier graag een steentje aan bijdragen. Jitske is een oud collega van de Ping Pong Club die er vanaf het begin van de Ping Pong Club bij is geweest. Zij heeft de Ping Pong Club zien groeien, zij heeft veel mensen leren kennen die met liefde naar deze zaak kwamen en zij weet als geen ander hoe fijn het is om er zo’n sfeervolle plek bij te hebben in Utrecht. Dat mag niet verloren gaan. 

Om de crowdfunding een duwtje in de rug te geven leek het Jitske leuk om een verkapte benefietavond te organiseren! Ook wel de pre-openingsavond. De Ping Pong Club wilde namelijk mid september haar deuren openen, maar het geld was nog altijd hoog nodig. Donderdag 15 september 2022 heeft Jitske samen met andere Ping Pong liefhebbers een unieke avond georganiseerd in de loods van de Ping Pong Club waar Utrechtse talenten voor gratis zullen optreden en waar je heen kan gaan als je de Ping Pong Club wil supporten. Optredens van: Juicy Jeremy, Ringo Starrbucks, Mike Rock en Lazarus Revival. Naast optredens waren er ook mega leuke activiteiten opgezet die bedoeld waren om nog wat extra geld op te halen voor de crowdfunding. Er was een kunstveiling, een leuke loterij waar van alles leuks te winnen valt en je kon stemmen op je favoriete plaat die Mike Rock voor je zou gaan draaien. De avond werd gepresenteerd door Frans en Hessel, oude en vertrouwde bekenden van de Ping Pong Club. Het geld dat op deze avond werd opgehaald, werd toegevoegd aan de crowdfunding om de Ping Pong Club nog te helpen met de laatste loodjes voor zij haar deuren weer definitief gaat openen. 

De Laatste Loodsjes vond plaats in de loods van de Ping Pong Club, vandaar de titel: Laatste Loodsjes. Bier en wijn werden die dag gesponsord door Heineken en het Utrechtse Wijnhuis. De prijzen van de loten varieerde van Heineken merch tot aan een 4-gangendiner bij restaurant de Pomp te Utrecht. Dankzij de volgende lieve sponsors: Heineken, Molen de Ster, Café Hofman, De Zware Jongens, Café Saar, Café de Tussentijd, Strand Oog In Al, Montgomery’s en restaurant de Pomp, konden de bezoekers mega vette prijzen mee naar huis nemen. Dankzij de getalenteerde kunstenaars: Libra Telako, Mr. Jackson – Changing Boring Walls en Clara, werden er prachtige kunstwerken geveild. Dankzij de bands: Ringo Starrbucks en Lazarus Revival en de geluidsman: Robin, was alle benodigde apparatuur voor een mooi optreden aanwezig. Dankzij de DJ’s werd er gedanst en dankzij alle vrijwilligers verliep de avond soepel. Iedereen bedankt! Het was een avond om niet te vergeten!


Resultaat: Een verkapte benefietavond voor de Ping Pong Club
Fase: Afgerond