Crowdfunding: Ping Pong Club

“Help de Ping Pong Club uit de brand”

Op de nacht van 15 op 16 juli 2022 is er brand geweest in de Ping Pong Club. Een grote schok voor veel mensen. De Ping Pong Club was namelijk niet zomaar een club, maar een club waar ongeveer half Utrecht hun eerste dates mochten beleven, prachtige zonsondergangen konden bewonderen met piepende treinen op de achtergrond of nieuwe vrienden maakten tijdens een potje rond de tafel. Een groot gemis dus als zo’n unieke plek er niet meer kan zijn.

Jarenlang hebben Thijs, Jan Joost, John, Job en hun misschien nog wel net zo enthousiaste team zich met man en macht ingezet om van dit toch wat frappante concept een huiskamer voor iedereen te maken.

Laten wij ons dit keer met man en macht inzetten om de Ping Pong Club weer te kunnen herbouwen. Laten wij ze een handje helpen.

Daarom zijn wij als vrienden van de Ping Pong Club een crowdfunding begonnen. Wij wilden nog voor zolang als het kon genieten van dansbare deuntjes in de loods, leuke projecten van STAD, pubquizjes met vrienden en alle donderdag- en vrijdagmiddagborrels van onze bedrijven.

Wij hadden begrepen dat de brand had gezorgd voor enorm veel schade aan het pand. De volledige binnenkant van het gebouw was zwart en beschadigd door de rook. Dit ging helaas lang niet allemaal gedekt worden door de verzekering. De eigenaren wilden er alles aan doen om weer open te kunnen. Maar hier was helaas veel geld voor nodig. Wij konden ze daar gelukkig een beetje bij helpen. Daarom wilden wij samen met een paar andere trouwe vaste gasten graag geld inzamelen voor deze unieke plek in Utrecht. Een plek die voor ons op allerlei verschillende manieren speciaal is.

Met de crowdfunding is er uiteindelijk €13.911,00 opgehaald. De eigenaars hebben inmiddels het geld ontvangen en zijn hier erg blij mee. De Ping Pong Club had al snel haar deuren weer kunnen openen, met een geheel nieuw en fris interieur. Vanuit de crowdfunding is door Jitske en Suus ook een benefiet avond georganiseerd samen met STAD genaamd: de Laatste Loodsjes.

Iedereen bedankt voor het meewerken en doneren!

Deel dit via:
Femke Rossen