Heb jij ook een goed idee?

AMPtv

Corona heeft er voor gezorgd dat niet alleen de creatieve industrie grotendeels stil is komen te liggen- maar ook studenten binnen deze sector problemen hebben met het vinden van stages, het opdoen van ervaring en het bouwen van hun netwerk. Daarom hebben STAD & Contained Sessions de krachten gebundeld en AMPtv opgezet!

AMPtv is hét nieuwe makersprogramma in Utrecht! Tijdens deze eerste editie van AMPtv (tussen 5 en 21 juli) maken we 3 korte documentaires over bekende Nederlandse DJ’s. Hoe ziet hun leven er nu uit? Hebben ze nieuwe inspiratie gevonden of nieuwe muziek gemaakt? We filmen ze in het dagelijks leven, we kijken terug door middel van archiefbeelden en we maken een video verslag van een vette show die we speciaal voor AMPtv organiseren op een unieke locatie. 

Studenten zullen zelf de volledige (video) productie voor hun rekening nemen. Niet meekijken, maar doen. Zelf filmen, editen, regisseren en designen. Écht met de poten in de modder en, binnen de kaders van het programma en ondersteund door professionals, verantwoordelijk voor het eindresultaat. Tijdens AMPtv werken we in verschillende teams, met iedereen eigen begeleider, rol en taak. Als deelnemer aan AMPtv kies je een team, gebaseerd op je talent, vaardigheden of motivatie. Voor het designteam hoef je bijvoorbeeld niet perse de beste vormgever ooit te zijn, als je maar mega gemotiveerd bent om shit te leren!

AMPtv richt zich op studenten binnen de AV/film, mediavormgeving, mediamanagement, event, marketing & communicatie en journalistiek. Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje of DM of check het informatie document!