Young Fixers DinnerHeb jij ook een goed idee?

YOUNG FIXERS DINNER – A taste to success

De droom van Young Fixers Dinner is om meer samenwerking en ontmoeting tussen verschillende ondernemende jongeren te stimuleren zodat zij elkaar kunnen stimuleren en helpen. Om dit voor elkaar te boksen wordt het Young Fixers Dinner georganiseerd.

Dinsdag 30 november 2021 zal daarom (alweer) een nieuwe editie plaatsvinden in de Tussentijd. Young Fixers Dinner – A taste to success! Young Fixers Dinner wordt georganiseerd voor en door Young Fixers tussen de 17 – 30 jaar uit Utrecht en heeft als doel om nieuwe connecties op te zetten, een boel te inspireren en samenwerking tussen alle Fixers te stimuleren. Tijdens het diner, want er wordt natuurlijk ook gewoon lekker gegeten, is er een programma vol creatieve onderdelen die er voor moeten zorgen dat de zojuist genoemde doelen worden behaald, zonder dat het voelt als een geforceerde workshopavond.

Het unieke aan deze editie is dat we kunst gaan betrekken in de vorm van een expositie. Het idee is om 3 ondernemers te koppelen aan een aantal kunstenaars. Daar komen de 3 dames van Artide bij kijken. Zij zullen op zoek gaan naar 3 gedreven kunstenaars die samen met de ondernemers een vette expo willen opzetten. De ondernemers, die ooit ook een Young Fixer is geweest hebben natuurlijk een pad afgelegd. Ze zijn van Young Fixer doorgegroeid naar ondernemer. Het doel van de expositie is om dat proces visueel te maken. Het idee is dan dat de kunstenaars dit vertalen naar een expositie in de vorm van installaties van beeld, video, schilderij, mode etc. De gasten van het YFD worden dan meegenomen in de wereld van de ondernemers. De gasten raken dan geïnspireerd en worden gestimuleerd om na te denken hoe zij dit voor zichzelf kunnen toepassen.

Wij zijn nog op zoek naar kunstenaars of ondernemers die mee willen doen. Ken jij of ben jij iemand die daar tussen past, slide dan in de DM van onze Instagram.


Fase: concept fase