Young Fixers DinnerHeb jij ook een goed idee?

YOUNG FIXERS DINNER – A taste to success

De droom van Young Fixers Dinner is om meer samenwerking en ontmoeting tussen verschillende ondernemende jongeren te stimuleren zodat zij elkaar kunnen stimuleren en helpen. Om dit voor elkaar te boksen wordt het Young Fixers Dinner georganiseerd.

Dinsdag 1 februari 2022 zal daarom (alweer) een nieuwe editie plaatsvinden in de Tussentijd. Young Fixers Dinner – A taste to success! Young Fixers Dinner wordt georganiseerd voor en door Young Fixers tussen de 17 – 30 jaar uit Utrecht en heeft als doel om nieuwe connecties op te zetten, een boel te inspireren en samenwerking tussen alle Fixers te stimuleren. Tijdens het diner, want er wordt natuurlijk ook gewoon lekker gegeten, is er een programma vol creatieve onderdelen die er voor moeten zorgen dat de zojuist genoemde doelen worden behaald, zonder dat het voelt als een geforceerde workshopavond.

Het unieke aan deze editie is dat kunst wordt betrokken in de vorm van een expositie. Er worden 3 ondernemers gekoppeld aan een aantal kunstenaars. Daar komen de 3 dames van Artide bij kijken. Zij hebben 3 gedreven kunstenaars gevonden die samen met de ondernemers een vette expo willen opzetten. De ondernemers, die ooit ook een Young Fixer is geweest hebben natuurlijk een pad afgelegd. Ze zijn van Young Fixer doorgegroeid naar ondernemer. Het doel van de expositie is om dat proces visueel te maken. Het idee is dat de kunstenaars dit vertalen naar een expositie in de vorm van installaties van beeld, video, schilderij, mode etc. De gasten van het YFD worden meegenomen in de wereld van de ondernemers. De gasten raken geïnspireerd en worden gestimuleerd om na te denken hoe zij dit voor zichzelf kunnen toepassen.

Het Young Fixers Dinner zegt het al, het is een diner waar verschillende Young Fixers uit Utrecht bijeenkomen en genieten van een heerlijk 3-gangen menu van De Tussentijd onder het genot van een Beer Paring van Duvel. Tijdens het diner zal er veel te leren, te doen en te zien zijn. Young Fixers kunnen elkaar leren kennen, maar elkaar ook inspireren en stimuleren. Door de succesverhalen te horen van verschillende soorten ondernemers hopen de jongeren achter het YFD dat de Young Fixers geïnspireerd worden om ook stappen te gaan zetten, en te daadwerkelijk te gaan fixen. Aan het einde van de avond zullen de Young Fixers geïnspireerd naar huis gaan, vol met lekker eten, maar ook ideeën om vervolg stappen te gaan zetten en van een Young Fixer door te groeien naar een ondernemer.

Wil je ook komen naar dit super leuke en leerzame Young Fixers Dinner? Dat kan! Slide in de DM van STAD of van Young Fixers Dinner zelf of koop je ticket via deze link.

Een kaartje kost 35euro, dit is inclusief:

  • Entree
  • 3-gangen diner
  • Beer paring
  • Expositie
  • Leuke randprogrammering
  • Uitbreiden van je netwerk in Utrecht


Fase: Uitvoerende fase