In een klapHeb jij ook een goed idee?

In één klap

Mis je het ook de positieve energie, ervaar je stress én bouw je steeds meer frustratie op?… Wij zijn met dé oplossing gekomen die jij nodig hebt, namelijk “de-in-één-klap-bokszak”. Zo ben je in één klap van alles af! Dus let’s go en sla al je frustraties uit op de twee bokszakken die wij hebben opgehangen in Reinaldapark en het Schoterbos in Haarlem. Want zeg nou eerlijk… sporten geeft je een positieve energie, een voldaan gevoel en is ook nog vitaal.

The soft side of Boxing

Alle frustraties en stress die je opgebouwd hebt in één klap weg, dat zou toch mooi zijn? Samen kunnen wij daar wat aan doen. Wij geloven dat (kick-)boksen de perfecte uitlaatklep is om je vrij en fit te voelen! Wij wilden onze stad Haarlem en al haar inwoners overtuigen van deze positieve effecten. Daarom hebben wij samen met Boogieland gezorgd voor gratis en publiek toegankelijke bokszakken. Op twee locaties waar veel mensen langskomen staan nu boksstations. Deze stations blijven er minimaal een jaar staan. In het Reinaldapark aan de grote weg en in het Schoterbos naast het sportveldje.

Be safe

We vinden het belangrijk dat iedereen veilig en verantwoord gebruik kon maken van de bokszakken. Dit is ook de reden waarom er een poster hangt met regels die nagestreefd moesten worden. Zoals: per persoon mag er maximaal 30 minuten gebruik worden gemaakt van de bokszakken en er mag maximaal 1 iemand gebruik maken van de bokszak.

For who?

Onze doelgroep zijn vooral jongeren tussen de 16 en 28 jaar. Maar natuurlijk is iedereen uit Haarlem welkom. Onze campagne hebben wij gericht op jongeren omdat wij in onze omgeving merkten dat er veel frustratie is en dit zich alleen maar opstapelde. Wij vinden het dan ook belangrijk om iedereen even een uitlaatklep te geven.

Hou de insta in de gaten voor de updates en leuke foto’s!

© foto United Photos/Laurens Bosch

Thema: Jouw Perfecte STAD