Heb jij ook een goed idee?

De Stille Schrijvers Club

Steeds meer jongeren zijn aan het schrijven geslagen. Van raps tot short stories en van spoken word tot poëzie: schrijven is steeds populairder aan het worden! Corona heeft zeker aan die trend bijgedragen want het is een activiteit die je prima thuis in je eentje kan doen en bovendien iets waarmee je al je zorgen, frustraties of andere emoties van je af kunt schrijven. Nu Corona langer duurt dan men verwacht had, begint het ‘alleen’ schrijven wel een beetje te vervelen. Als je van sporten houdt, heb je sportclubs. Als je van muziek houdt, kun je in een bandje… Maar wat kun je samen met anderen doen als je van schrijven houdt? Hoe leuk zou het zijn als je jouw liefde voor schrijven met anderen kunnen delen en elkaar kunt inspireren? Elisa heeft daar de oplossing voor bedacht: De Stille Schrijvers Club!

De Stille Schrijvers Club is een project speciaal voor Utrechtse jongeren van 17 tot 27 jaar die van schrijven houden en dat graag met andere jonge mensen willen delen. Of je nu meer wilt leren over schrijven in de vorm van poëzie, proza en/of spoken word; De Stille Schrijvers Club is voor iedereen met liefde voor woordkunst! Elisa wil jongeren activeren om zich op een laagdrempelige manier te laten stimuleren en inspireren door de verschillende vormen van taal. Een creatieve plek waar leeftijdsgenoten met dezelfde interesse hun talent verbreden en hun eigen werk delen. Een club voor jongeren met een passie voor taal waardoor er een community van taalliefhebbers ontstaat. 

De Stille Schrijvers Club is om de donderdagavond in de Openbare Bibliotheek Utrecht op de Neude. Op een aantal van die avonden zullen er inspirerende gasten langskomen. Denk aan een schrijver, een uitgever, of een Spoken Word artist. Meedoen is helemaal gratis, maar je moet je wel aanmelden… Meer info over dat aanmelden volgt snel hier en op onze insta. Wil je niks missen? Stuur dan alvast een DM!

In verband met de huidige corona maatregelen zijn de tijden en dagen ietwat anders. Houd goed de insta in de gaten.


Fase: Uitvoerende fase