Heb jij ook een goed idee?

UP!

Corona heeft de horeca op zijn kop gezet- zowel voor gasten als horeca uitbaters. Na lange tijd te moeten sluiten, zijn de meeste horecagelegenheden nu weer open- maar wel volgens de regels van het ‘nieuwe nu’. Gegevens achterlaten, aan tafel blijven zitten en anderhalve meter afstand houden tot anderen.. het heeft er voor een nieuwe horeca ervaring gezorgd. Hoewel we allemaal heel blij zijn dat we weer uit eten mogen, en aan een tafel in de kroeg zitten ook wel z’n charme heeft, brengen de nieuwe horeca-regels ook uitdagingen met zich mee. De spontaniteit is er wel een beetje af (want alles moet gereserveerd zijn), en dat is voor zowel gasten als ondernemers een gemis- en probleem. 

No worries tho, want Isabelle heeft met UP! (Utrecht Plays!) het antwoord op dit dilemma bedacht! UP! is een app die is opgezet voor zowel uitgaansgelegenheden van Utrecht als voor de bezoeker van deze uitgaansgelegenheden. Meerdere Utrechtse horeca ondernemers hebben al interesse getoond dus we zijn druk met de vervolgstappen…. STAY TUNED!

PS – fervent appbouwer en denk je heee hier wil ik iets mee? Contact ons!


Fase: draagvlakfase