Heb jij ook een goed idee?

Lifestyle

Schoonheidsideaal vs Social media is een onderwerp waar niet vaak over wordt gezongen, laat staan gerapt. Toch is je imago en hoe je op mensen overkomt ook in die scene belangrijk. Bovendien is het niet alleen onderwerp wat meiden aangaat, zoals door sommige mensen wel eens gedacht wordt.. Ook jonge jongens worden beïnvloed door wat ze doen en zien op social media! Om dat meer onder de aandacht te brengen schreef Darjien er een rap over.

Darjien: “Ik zelf als groeiende artiest zie dan hoe veel andere artiesten in de buurt veel meer aandacht krijgen en populairder zijn dan ik en ik word daar ook onzeker over. Doe ik wat fout? Maak ik niet genoeg effort. deze onzekerheden komen allemaal af van het ideaal dat mensen liever hebben van artiesten. Tegenwoordig veranderd “schoonheidsideaal” naar “lifestyle ideaal”. Ik wil ook veel geld, een mooie auto en een groot huis en mensen denken dat ze dat nooit kunnen bereiken vanwege hun onzekerheden.”

In het nummer Lifestyle laat Darjien zien wat zowel de negatieve als positieve kanten van social media zijn met betrekking tot het schoonheidsideaal en imago, luister hem hier!

Thema: Schoonheidsidealen
Resultaat: Een zelf gecomponeerde en geschreven rap
Fase: afgerond