Heb jij ook een goed idee?

Zoom in your Food

Door het Coronavirus leven we momenteel in gekke tijden. We moeten allemaal binnen blijven en de structuur uit onze dag is volledig weg. Best lastig! We vervelen ons allemaal en daarom is Zoom in your Food bedacht!

Zoom in your Food zijn kooklessen. Zoom in your Food staat volledig in het teken van gezond en budgetproof koken. Want wie gezond eet, krijgt meer energie en voelt zich mentaal ook gelijk een stuk beter.

De kooklessen zijn van te voren opgenomen met een professionele kok en videograaf. Vervolgens worden de kooklessen uitgezonden tijdens een live Zoomsessie, waardoor je met al je vrienden tegelijk kan koken. Naast dat we jongeren helpen met dit project willen we ook andere doelgroepen ondersteunen. Zo worden de deelnemers gestimuleerd om voor twee te koken en zo hun gerecht te delen met een ouder of kwetsbaar iemand!

Thema: Corona