Heb jij ook een goed idee?

Intimates Talks

Voor de meiden van MUSA intimates, Ellen en Nora, is de belangrijkste manier om taboes te doorbreken: onderwerpen aan te kaarten door met elkaar in gesprek te gaan. Dit doen zij niet alleen door erover te spreken maar ook door dit in de praktijk toe te passen en daarom organiseren zij nu, in tijden van Corona, de Intimates Talks.
Tijdens deze online talks (live te volgen via Instagram) nodigen zij verschillende vrouwen of mannen uit om een paneldiscussie te creëren. Iedere editie heeft een eigen onderwerp dat actueel is en het verdient om uitgelicht te worden.

De moderator van het panel legt onderwerpen voor aan de overige panelleden zodat er vervolgens een gesprek tussen hen kan ontstaan. Als ‘bezoeker’ is het echter niet alleen maar luisteren: publiek kan reageren en er wordt actief gezocht naar diverse invalshoeken, want hey: we denken niet allemaal hetzelfde!

Iedere aflevering wordt daarnaast ook gekoppeld aan een bepaalde kunstdiscipline, bijvoorbeeld muziek, film of fashion. Hoe wordt er vanuit deze disciplines gedacht over feministische onderwerpen? Wat is de rol van onze thema’s in muziek, mode of beeldende kunst? 

De Intimates Talks zullen om de twee weken gehouden worden en zijn steeds om 16.00 uur te volgen via Instagram Live. De eerste aflevering (een introductie aflevering) vindt plaats op 1 april en wordt opgezet i.s.m. Milou Deelen. Op 15 april zullen we het gaan hebben over plastische schoonheid a.d.h.v. beeldende kunst en worden diverse Utrechtse jonge kunstenaressen betrokken. Volg Musa Intimates op Instagram om op de hoogte te blijven van alle afleveringen!


Fase: afgerond