Heb jij ook een goed idee?

Young Fixers Tiplijn

Door het coronavirus zitten nu veel mensen thuis. Voor jonge ZZP’ers of ondernemers is het een moeilijke tijd. Hoe betalen ze hun rekeningen nog, hoe houden ze hun business gaande. Door alle info online is het lastig om onderscheid te maken tussen de zin en onzin, en daarom heeft Joost de Young Fixers Tiplijn opgezet!

Op 23 maart stond het ‘Young Fixers Dinner’ gepland. Helaas is Joost genoodzaakt dit uit te stellen tot nader order. Maar dat neemt niet weg dat we niet iets zinnigs kunnen doen. Het gaat tenslotte om Young Fixers! Zeker in tijden van crisis moeten zij creatief zijn en de handen in een slaan om samen door deze tijd heen te komen.

Daarom opent op 23 maart tussen 19-20 uur de Young Fixers Tiplijn. Tijdens dit productieve uurtje worden op diverse manieren tips en oplossingen bedacht, verzameld, uitgewisseld hoe we sterker uit deze tijd komen als ondernemer zijnde. Denk aan bijvoorbeeld kennis vanuit KVK en belastingdienst, of een gesprek met een gevestigde ondernemer. 

Hoe doe je mee? 

  1. Stuur je vragen van te voren in via instagram: @youngfixersdinner 
  2. Download ZOOM.US en maak een account aan 
  3. Zit om 19:00 klaar en check dan deze pagina voor de zoom-link!
  4. Klik hier om deel te nemen aan het gesprek!
  5. Fix it!