Heb jij ook een goed idee?

030seconds

for english: click here

Helemaal klaar met skype? Netflix uitgespeeld? Mis je de stad?
Gooi je reet achter je laptop & ga samen met andere Utreggers de 030seconds strijd aan! Speel online mee en maak kans op toffe prijzen waar je ook nog je favoriete lokale ondernemers mee support!

Fuck, het hele land ligt plat. Half Nederland zit zich thuis te vervelen, terwijl ondernemers alles op alles moeten zetten om niet failliet te gaan. Ook ons Utreg lijdt er onder, hoogste tijd voor creatieve oplossingen dus! Met 030Seconds gaan wij proberen iets bij te dragen aan de oplossing van beide problemen. Hoe? Door het organiseren van online (0)30seconds-toernooien in ons eigen stadsie!

Waarschijnlijk zit ook jij nu het grootste deel van de dag thuis, en mis je (naast je vrienden, je fam en je vrijheid) ook de stad behoorlijk. Gewoon- onder de mensen zijn en beetje lachen en hangen aan de bar. Thank god voor skype en facetime & all that, maar je ziet waarschijnlijk steeds dezelfde hoofden nu… hoogste tijd voor wat nieuws!

Van dinsdag 24 tot en met vrijdag 27 maart (om 20.00uur) organiseerden we elke avond één (dus in totaal vier) 30-seconds toernooien via Zoom. Je kon je opgeven voor het toernooi via de website van STAD Utrecht. Alle deelnemers werden geplaatst in een team van 3 en elke avond is er 1 winnend team. Dat team won een mooie prijs: als de corona-noodmaatregelen voorbij zijn krijgen ze samen gratis koffie en een taartje bij een lokale Utrechtse koffiezaak.

We werkten samen met 4 van de leukste koffiezaken in Utrecht: BlackBird Coffee, 30ml, Rose & Vanilla en het Muzieklokaal. Wij kochten nu al een ‘waardebon’ voor drankjes en gebak bij hen in die de prijswinnaars later gezamenlijk kunnen innen. Super leuk, zie je je mede strijders ook nog een x in het echt! Elke dag was een andere koffiezaak de prijsgever, en hen zetten we die hele dag zo veel mogelijk in de spotlight, dat verdienen ze in deze tijd wel!


Resultaat: Een vierdaags online 30-seconds toernooi voor Utrechters waarin lokale horeca wordt ondersteund!
Fase: afgerond