Heb jij ook een goed idee?

Young Fixers Dinner #02

Tussen het hebben van een droom en de werkelijkheid moet je: Je shit Fixen. Vaak stellen jongeren dit uit, vergeten het of durven niet te stap te nemen om echt tot FIXEN over te gaan. De droom van Young Fixers Dinner is om meer samenwerking en ontmoeting tussen verschillende ondernemende jongeren te stimuleren zodat zij elkaar kunnen stimuleren en helpen. Om dit voor elkaar te boxen organiseert Joost het Young Fixers Dinner. 

Jullie vroegen dus Joost delivers! De tweede editie van het Young Fixers Dinner komt eraan: 23 maart in de PingPong Club! Dit keer nóg grootser en beter! Naast heerlijk eten kun je een uitgebreid programma verwachten i.s.m. een boel vette Utrechtse ondernemers zoals Koen van Koenraad.

Aanschuiven bij dit diner betekent dat je vanaf het moment dat je binnenkomt, op grappige manieren geprikkeld wordt om met anderen fixers contact te leggen. Voor degene die nog niet weten wat een fixer is, hier even een korte uitleg: Je bent een young fixer als je (op welke manier dan ook) lekker aan de weg aan het timmeren bent. Sommige fixers willen heel graag starten met een eigen initiatief maar weten nog niet zo goed hoe te beginnen, anderen zijn al actief binnen een vereniging of sociaal initiatief, als ZZP-er of hebben hun eigen bedrijf! Het zijn allemaal mensen die het leuk vinden om dingen op hun eigen manier te doen, om uitdagingen aan te gaan, om van niets iets te maken of gewoon om iets tofs neer te zetten. Fixers zijn niet je eeuwige bankhangers, ze bedenken en geven vorm aan hun wildste ideeën!  

De kaartverkoop voor het aankomende Young Fixers Dinner start op 24 februari….vorige keer waren we snelsnelsnel uitverkocht dus regel je kaartje snel! (kan hier).


Fase: voorbereidingsfase