Heb jij ook een goed idee?

UTCA Urban

Ben je klaar voor iets anders dan top 40 hitjes op je donderdagavond? Wil je meer dan een afspeellijst in de kroeg? We got you. UTCA Urban is je urban avond waar je stiekem al heel lang op te wachten zit: live shows, freestyle sessies, dance and crazy urban arts. Gooi jezelf in de creatieve madness en ontdek nieuwe artiesten! It’s something else, and you’re welcome.

Utrecht heeft een groot cultureel en muzikaal aanbod. Iedere donderdag bijvoorbeeld kunnen studenten, gratis of tegen een kleine vergoeding, zich vermaken in allerlei kroegen en poppodia. Op vertoon van hun studentenpas, dat dan weer wel. Dus wat nou als je jong bent, maar nog of momenteel geen student bent? Of als je op het MBO zit en geen studentenpas hebt? Of als je, ik noem eens iets geks, gewoon niet zo’n fan bent van meezingers of EDM maar wel groot hiphopfan bent? Misschien wel zelf rapt of produceert of het leuk vindt om live nieuwe urban artiesten te ontdekken en ontmoeten? Dan zijn er in Utrecht (nog) niet heel veel plekken, merkte Rens (22). Dan beland je vaak in het buurthuis of in een andere stad. Zonde- het is tijd voor een Utrechtse Urban revival!

Die revival komt er en heet UTCA URBAN! Tijdens deze urban avond, in de Nijverheid op 2 april, ervaar je een keer écht iets anders op je donderdagavond. UTCA URBAN wordt georganiseerd door jonge (Utrechtse) urban artiesten in de breedste zin van het woord. Producers, rappers, dansers en visual artists: allemaal pakken ze hun kans om zichzelf te laten zien en samen met het publiek een mooi feestje te bouwen. UTCA URBAN is dus niet alleen je nieuwe avond uit, maar ook de plek waar je moet zijn om te horen, zien & voelen wie de opkomende talenten van de stad zijn. 

Op dit moment is Rens in volle voorbereiding voor zijn event, dus stay tuned!


Fase: voorbereidingsfase