MUSA intimates - Bananenlingerie

Wij zijn MUSA intimates! Een lingeriemerk gemaakt van bananentextiel, wat zich inzet voor body positivity en ook nog eens duurzaam is! Support MUSA intimates door een donatie achter te laten bij onze crowdfunding. https://www.voordekunst.nl/projecten/8878-musa-intimates

Geplaatst door MUSA intimates op Maandag 27 mei 2019
Heb jij ook een goed idee?

MUSA intimates

Als vrouw of meisje herken je dit vast wel: dat bandje, wat rode striemen achterlaat op je heup of schouder, die string die schuurt rondom je intieme zones, of die stof die je vagina doet irriteren.

Daarnaast laat het gemiddelde lingerie merk en het gemiddelde media platform nog stééds een onrealistisch schoonheidsideaal zien. Hoog tijd om daar wat aan te doen, vonden de meiden achter MUSA intimates. Zij ontdekten een gat op de markt en zijn dus begonnen met het produceren van duurzame, comfortabele én vrouwelijke slipjes.

MUSA, een nieuw undies brand in the making is gestart als schoolproject, maar een deel van de initiatiefneemsters wil door! STAD helpt Ellen en Nora bij het verder op- en uitbouwen van hun MUSA. Denk bij MUSA aan duurzame slipjes van bananenvezels, bijzondere MUSAtalks en een inspirerend en prikkelend online platform waarop iedere vrouw zich thuis kan voelen. Mannen overigens ook – dus blijf ze allemaal volgen! <3


Fase: uitvoering