Heb jij ook een goed idee?

#WESEEYOU

Als je volwassen wordt verwacht de wereld meer van je. Je wordt geacht je eigen geld te verdienen, verzekeringen te regelen en verantwoordelijk door het leven te stappen, AKA adult shit.

Hoewel voor de meeste van ons dit volwassen leven pas op je 18e begint, geldt dit niet voor iedereen. Sommigen van ons zorgen namelijk op jonge leeftijd al voor een ander. De overheid noemt dat ‘jonge mantelzorgers’, wij hebben het liever over zorgende jongeren. Welk naampje je het ook geeft – het kan een grote impact op je (dagelijks) leven hebben.

Wij voeren campagne!
Tot onze verbazing zijn we erachter gekomen dat het onderwerp nogal gevoelig ligt: veel jongeren praten hier niet graag met anderen over. Zonde, vinden wij. Want zo blijft het onderwerp een beetje verborgen, terwijl wij denken dat openheid hierover juist chill werkt. Mensen kunnen je wellicht helpen, leren er zelf wat van en jij kan je ei ook kwijt. Daarom voeren we nu campagne! We willen dit onderwerp beter zichtbaar maken en zorgende jongeren laten merken dat ze gezien (mogen) worden! Peoples, we see you! We got your back.

Peoples, we see you! We got your back.

Naast deze fotocampagne hebben we voor deze campagne de volgende producten ontwikkeld:

De HOODDIESS! Ben jij hem al tegengekomen op straat of bij een van je vrienden? Vanaf nu verkrijgbaar, onze WESEEYOUHOODIE! Lekker warm en een nice statement naar anderen om je heen.

OH SNAP! Naast hartjes om je kop of een super sexy doggyface, kun je nu ook de #weseeyou filter op Snapchat gebruiken. Zodat je net zo mooi op de foto komt als onze helden hierboven!

CLEAN & GREEN Woon je in het Gooi en kom je wel eens buiten? Dan heb je deze vast al wel gezien. We besloten om de straten maar eens schoon te spuiten, maar dan wel met een leuke message.

Laten we met elkaar van dit ‘taboe’ een normaal gespreksonderwerp maken. Denk jij dat je veel zorgtaken hebt? Praat er over met je vrienden. Sharing is Caring, en vergeet niet: #weseeyou.

Thema: Ben je 18+?
Resultaat: uitgerolde campagne om 'jonge mantelzorgers' een hart onder de riem te steken
Fase: afgerond